Evente‎ > ‎

Sistemit elektronik të kontrollit të punëve të laboratorit në lëndët e programimit

posted May 23, 2017, 9:17 AM by Jurgen Muho

Janar 2017

Nis funksionimi i sistemit elektronik të kontrollit të punëve të laboratorit në lëndët e programimit në departamentit e Informatikës. Ky sistem rrit ndjeshëm transparencën dhe lehtëson automatizimin për të shërbyer një numër të madh studentësh me punë praktike. C ka është më e rëndësishme ndihmon në zhvillimin e kulturës së punës dhe të dashurisë për profesionin tek studentët në fillimet e studimeve të tyre. Vënia në punë e këtij sistemi u bë i mundur në sajë të punës së palodhur të stafit të departamentit.

Comments