Msc. Loreta Leka


Email: loreta.leka@fshn.edu.al

Zyra:  
Godina C, Kati 2 
Departmenti i Informatikës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Edukimi

2012 - 2014: Master i Shkencave në Informatikë, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës

2009 - 2012 : Bachelor në Informatikë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës


Punësimi

Qershor 2015 - në vazhdim: Pedagoge në Departamentin e Informatikës në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës

Dhjetor 2011 – Qershor 2015: Software Developer pranë kompanisë “Instituti i Modelimeve në Biznes”


 

Aktiviteti kërkimor- shkencor

Anëtare e grupit mësimor - shkencor “Sistemet e Avancuara te Informacionit”


Kurset

  • Databaza nën Oracle
  • Ndërfaqe Përdoruesi
  • Programim Databazash
  • Bazë dhe strukture të dhënash
  • Programim në Java