Te reja

Njoftim - Prezantimi i Temave të Diplomave

posted Jul 10, 2018, 1:06 AM by Jurgen Muho

Njoftim - Prezantimi i Temave të Diplomave Master i Shkencave në Informatikë

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “INFORMATIKË”

DT: 13/07/2018

ORA: 09:00

GODINA C KATI 2

 

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “Teknologji Informacioni”

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

DT: 12/07/2018

ORA: 09:00

GODINA C KATI 2

 

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave “AML” në Informatikë

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

DT: 12/07/2018

ORA: 09:00

GODINA C KATI 2

 

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve në Master Profesional në “Informatikë Biznesi” 90 Kredite

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

DT: 13/07/2018

ORA: 09:00

GODINA C KATI 2

KONFERENCËN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE TEKNOLOGJISË (KSNTEK 2017)

posted Nov 9, 2017, 5:30 AM by Jurgen Muho

Të nderuar kolegë,            

Universiteti i Tiranës është universiteti më i madh publik, që ka ndikim të madh në jetën shkencore dhe social-ekonomike ne vend. UT ka një emër prestigjioz, që çdo brez  pedagogësh e studentësh përpiqet jo vetëm ta ruajë, por ta çojë edhe më lart. 

 

Këtë vit Universiteti i Tiranës feston 60-vjetorin e krijimit të tij.  Në kuadrin e aktiviteteve dhe veprimtarive të shumta që organizohen në këtë vit jubilar, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, në bashkëpunim me disa Institucione Partnere,  organizon  KONFERENCËN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE TEKNOLOGJISË (KSNTEK 2017), që do të mbahet në Tiranë, më 17-18 Nëntor 2017.

 

Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij aktiviteti të rëndësishëm, ku stafi akademik, kërkuesit shkencorë dhe studentët do të diskutojnë e shkëmbejnë eksperiencat e tyre kërkimore e shkencore dhe arritjet e fundit në shkencat e natyrës dhe në teknologji.

 


NJOFTIM - Ceremonia e Diplomimit

posted Nov 8, 2017, 4:21 AM by Jurgen Muho   [ updated Nov 9, 2017, 1:25 AM ]

Ditën e hënë Dt :20/11/2017 Ora 17:00  Salla 410 A

do të zhvillohet ceremonia e diplomimit të studentëve të diplomuar në Bachelor dhe Master  në Departamentin e Informatikës viti akademik 2017 - 2018.

Janë të ftuar të gjithë studentët e diplomuar dhe familjarët e tyre të jenë pranishëm në këtë ceremoni.

Njoftim - Aplikantët për ciklin e dytë të studimeve

posted Nov 3, 2017, 12:21 AM by Jurgen Muho   [ updated Nov 3, 2017, 12:23 AM ]

Të gjithë aplikantët për studimet e ciklit të dytë master që nuk janë shpallur fitues dhe që janë të interesuar për të vazhduar kto studime, të dorëzojnë një kërkesë pranë sekretarisë së departamentit të Informatikës brënda:

Datës 03/11/2017, ora 14.00.

Njoftim - Rezultatet e mbrojtjes se diplomave - Master i Shkencave ne Teknologji Informacioni

posted Oct 16, 2017, 11:54 AM by Eriglen Gani   [ updated Oct 16, 2017, 11:57 AM ]

Rezultatet e provimit te diplomes për ciklin e II ne programin Master i Shkencave ne Teknologji Informacioni aksesohen në linkun më poshtë :

 

https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycbyESjL5Pkn5YMRF6uKpg4axZgNoDS8hvJgapMiWcIigXdT9eY8/exec

 

Shenim : Studenti duhet te kete nje session aktiv ne adresen @fshnstudent.info

Njoftim - Prezantimi i Temave të Diplomave Master i Shkencave në Informatikë

posted Oct 10, 2017, 11:16 AM by Jurgen Muho   [ updated Oct 10, 2017, 11:24 AM ]

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “INFORMATIKË”

DT: 11/10/2017

ORA: 12:30

GODINA C KATI 2

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master Profesional në “INFORMATIKË”

 

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

 

DT: 11/10/2017

ORA: 8:30

GODINA C KATI 2

Njoftim - Prezantimi i Temave të Diplomave Master i Shkencave, Master Profesional dhe Provim formimi

posted Oct 9, 2017, 2:35 AM by Jurgen Muho   [ updated Oct 9, 2017, 2:37 AM ]

NJOFTOHEN:

Studentët e ciklit të parë Bachelor në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI DHE KOMUNIKI” dhe Bachelor në “INFORMATIKE”

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i parë në Master Profesional në “INFORMATIKË” dhe Master Profesional në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

Provimi i Formimit do të zhvillohet në:

 

DT: 10/10/2017

ORA: 8:30

GODINA D KATI 1

 

MBROJTJE E DIPLOMËS:

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master Profesional në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

 

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

 

DT: 10/10/2017

ORA: 8:30

GODINA C KATI 2

 

 

 

MBROJTJE E DIPLOMËS:

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “INFORMATIKË”

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master Profesional në “INFORMATIKË”

 

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

 

DT: 11/10/2017

ORA: 8:30

GODINA C KATI 2

Mundësi aplikimi për bursa për studentë në Universitetin Eberswalde, Gjermani

posted May 10, 2017, 1:56 AM by Jurgen Muho   [ updated May 10, 2017, 2:04 AM ]

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi për studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitetin Eberswalde, Gjermani, për vitin akademik 2017-2018.


Fushat e studimit:
- "International Forest Ecosystem Management" për  studentët e nivelit Bachelor dhe
-  "Forest Information Technology" për studentët e nivelit MasterAfati i fundit për aplikim është 17 Maj, 2017

Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Komunikimit, Sektori për Marrëdhënie me Jashtë si dhe të dërgohet i skanuar përmes postës elektronike në adresëiro@unitir.edu.al

Njoftim -Rezultatet e Provimit të Diplomës

posted May 2, 2017, 12:20 AM by Jurgen Muho   [ updated May 2, 2017, 12:23 AM ]

Rezulatet e provim formimit  për ciklin e I dhe mbrojtes  së diplomave  për ciklin e  II  të zhvilluar më

datë  28/04/2017  mund  ti  gjeni të afishuara në linkun më poshtë :

 

https://script.google.com/macros/s/AKfycbwauj4J43jFh9-1tfrKXC9Fq7Fw9THQsQCHDWknpBdL0kmb8vk9/exec

 

 

Shenim : Pasi të jeni loguar në browser me emailin tuaj (@fshnstudent.info) hapni linkun më lart.

 

Në rast problematike gjatë afishimit, mund ta merrni notën pranë laboratorit GIS, Kati 2, Godina C

më datë 02/05/2017 , në intervalin 13.00-15.00.

Njoftim - Prezantimi i Temeve të Diploma Master Profesional

posted Apr 27, 2017, 4:11 AM by Jurgen Muho   [ updated Apr 27, 2017, 7:50 AM ]

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE MASTER PROFESIONAL NË “INFORMATIKË” DHE “TEKNOLOGJI INFORMACIONI” SE PREZANTIMI I TEMAVE TË DIPLOMAVE DO TË ZHVILLOHET NË:

DT: 28/04/2017
ORA: 8:30
GODINA C KATI 2

1-10 of 15