Te reja‎ > ‎

Njoftim - Aplikantët për ciklin e dytë të studimeve

posted Nov 3, 2017, 12:21 AM by Jurgen Muho   [ updated Nov 3, 2017, 12:23 AM ]
Të gjithë aplikantët për studimet e ciklit të dytë master që nuk janë shpallur fitues dhe që janë të interesuar për të vazhduar kto studime, të dorëzojnë një kërkesë pranë sekretarisë së departamentit të Informatikës brënda:

Datës 03/11/2017, ora 14.00.
Comments