Te reja‎ > ‎

Mundësi aplikimi për bursa për studentë në Universitetin Eberswalde, Gjermani

posted May 10, 2017, 1:56 AM by Jurgen Muho   [ updated May 10, 2017, 2:04 AM ]
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi për studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitetin Eberswalde, Gjermani, për vitin akademik 2017-2018.


Fushat e studimit:
- "International Forest Ecosystem Management" për  studentët e nivelit Bachelor dhe
-  "Forest Information Technology" për studentët e nivelit MasterAfati i fundit për aplikim është 17 Maj, 2017

Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Komunikimit, Sektori për Marrëdhënie me Jashtë si dhe të dërgohet i skanuar përmes postës elektronike në adresëiro@unitir.edu.al

Comments