Te reja‎ > ‎

NJOFTIM - Ceremonia e Diplomimit

posted Nov 8, 2017, 4:21 AM by Jurgen Muho   [ updated Nov 9, 2017, 1:25 AM ]
Ditën e hënë Dt :20/11/2017 Ora 17:00  Salla 410 A

do të zhvillohet ceremonia e diplomimit të studentëve të diplomuar në Bachelor dhe Master  në Departamentin e Informatikës viti akademik 2017 - 2018.

Janë të ftuar të gjithë studentët e diplomuar dhe familjarët e tyre të jenë pranishëm në këtë ceremoni.
Comments