Te reja‎ > ‎

Njoftim- Diplomat Master Profesional

posted Feb 24, 2017, 10:01 AM by Jurgen Muho

Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të dytë të studimeve Master Profesional në "Informatikë" dhe "Teknologji Informacioni" se për propozimet e temave të diplomave duhet të komunikoni dhe të përcaktoni bashkarisht me pedagogët udhëheqës tematikën / abstraktin.

  Pasi te jete përzgjedhur tema e sugjeruar nga udheheqesi,studentët duhet të dorëzojnë pranë sekretarisë së departamentit abstraktin të nënshkruar nga pedagogu udhëheqës.

  Afati i dorezimit të abstraktit për punimin e diplomës per ciklin profesional është deri ditën e premte, datë 03. 03. 2017, Ora 14.00

Comments