Te reja‎ > ‎

Njoftim- Dorezimi diplomave Master Profesional

posted Apr 3, 2017, 1:48 AM by Jurgen Muho
Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të dytë të studimeve Master Profesional në "Informatikë" dhe "Teknologji Informacioni", të vitit te dyte me statusin “të rregullt”,se dorëzimi i punimit të plotë i diplomave duhet të bëhet deri me datë 25. 04. 2017, Ora 16.00 pranë sekretarisë së departamentit.
Comments