Te reja‎ > ‎

Njoftim - Orari i Provimit te Diplomes si dhe Prezantimi i Temave të Diplomave Master i Shkencave

posted Oct 9, 2018, 3:51 AM by Jurgen Muho

Cikli i Parë i Studimit Bachelor në Informatikë 
Datë 10.10.2018 , Ora 09.00

Cikli i Parë i Studimit Bachelor në Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
Datë 10.10.2018 , Ora 09.00

Cikli i Dytë i Studimit Master i Shkencave në Informatikë 
Datë 10.10.2018,Ora 10.00

Cikli i Dytë i Studimit Master i Shkencave në Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 
Datë 11.10.2018,Ora 10.00

Cikli i Dytë i Studimit Master Profesional Informatikë Biznesi
Datë 10.10.2018,Ora 13.00

Cikli i Dytë i Studimit Master Profesional Informatikë Biznesi (60 Kredite)
Datë 10.10.2018 , Ora 09.00

Cikli i Dytë i Studimit Master Profesional Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
Datë 10.10.2018,Ora 13.00

Cikli i Dytë i Studimit Master Profesional Teknologji Informacioni dhe 
Komunikimi (60 kredite)

Datë 10.10.2018 , Ora 09.00

Cikli i Dytë i Studimit Master i Shkencave në Informatikë për Arsimin e Mesëm të Lartë 
Datë 11.10.2018,Ora 10.00

Comments