Te reja‎ > ‎

Njoftim - Prezantimi i Temeve të Diploma Master Profesional

posted Apr 27, 2017, 4:11 AM by Jurgen Muho   [ updated Apr 27, 2017, 7:50 AM ]
NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE MASTER PROFESIONAL NË “INFORMATIKË” DHE “TEKNOLOGJI INFORMACIONI” SE PREZANTIMI I TEMAVE TË DIPLOMAVE DO TË ZHVILLOHET NË:

DT: 28/04/2017
ORA: 8:30
GODINA C KATI 2
Comments