Te reja‎ > ‎

Njoftim - Prezantimi i Temave të Diplomave Master i Shkencave, Master Profesional dhe Provim formimi

posted Oct 9, 2017, 2:35 AM by Jurgen Muho   [ updated Oct 9, 2017, 2:37 AM ]

NJOFTOHEN:

Studentët e ciklit të parë Bachelor në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI DHE KOMUNIKI” dhe Bachelor në “INFORMATIKE”

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i parë në Master Profesional në “INFORMATIKË” dhe Master Profesional në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

Provimi i Formimit do të zhvillohet në:

 

DT: 10/10/2017

ORA: 8:30

GODINA D KATI 1

 

MBROJTJE E DIPLOMËS:

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master Profesional në “TEKNOLOGJI INFORMACIONI”

 

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

 

DT: 10/10/2017

ORA: 8:30

GODINA C KATI 2

 

 

 

MBROJTJE E DIPLOMËS:

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master i Shkencave në “INFORMATIKË”

 

Studentët e ciklit të dytë të studimeve viti i dytë në Master Profesional në “INFORMATIKË”

 

Mbrojtja e diplomës do të zhvillohet në:

 

DT: 11/10/2017

ORA: 8:30

GODINA C KATI 2

Comments