Te reja‎ > ‎

Njoftim -Rezultatet e Provimit te Diplomes

posted Apr 5, 2017, 6:10 AM by Jurgen Muho

Rezulatet e provim formimit  per ciklin e I dhe mbrojtes  se diplomave  per ciklin e  II  te zhvilluar me date  31/03/2017  mund  ti  gjeni te afishuara ne linkun me poshte :

 

https://script.google.com/a/macros/fshn.edu.al/s/AKfycbxGiDtkY_McHsVjqfAWcx0X7PhzwrH1KVBO1LbBMYTylPDlR0s/exec

 

 

Shenim : Pasi te jeni loguar ne browser me emailin tuaj (@fshnstudent.info) hapni linkun me lart.

 

Ne rast problematike gjate afishimit, mund ta merrni noten prane sekretarise se departamentit  me date 06/04/2017 , ne intervalin 09.00-12.00.

Comments