Te reja‎ > ‎

Njoftim -Rezultatet e Provimit të Diplomës

posted May 2, 2017, 12:20 AM by Jurgen Muho   [ updated May 2, 2017, 12:23 AM ]

Rezulatet e provim formimit  për ciklin e I dhe mbrojtes  së diplomave  për ciklin e  II  të zhvilluar më

datë  28/04/2017  mund  ti  gjeni të afishuara në linkun më poshtë :

 

https://script.google.com/macros/s/AKfycbwauj4J43jFh9-1tfrKXC9Fq7Fw9THQsQCHDWknpBdL0kmb8vk9/exec

 

 

Shenim : Pasi të jeni loguar në browser me emailin tuaj (@fshnstudent.info) hapni linkun më lart.

 

Në rast problematike gjatë afishimit, mund ta merrni notën pranë laboratorit GIS, Kati 2, Godina C

më datë 02/05/2017 , në intervalin 13.00-15.00.

Comments